Thuja fra Haekplanter Heijnen

Thuja fra Haekplanter Heijnen. Thuja Emerald er en hæklenål, der ikke kræver særlig pleje. Selvfølgelig anbefales det at trimme thuja hække regelmæssigt, en eller to gange om året er tilstrækkelig.

Dette vil stimulere nye grene, og hæk bliver mere og mere kompakt. På denne måde holder thuja hæk også Thuja Occidentalis Smaragd fra Heijnen hækplanten! Thuja Smaragd er en hæklenål, der ikke kræver særlig pleje. Selvfølgelig anbefales det at trimme thuja hække regelmæssigt, en eller to gange om året er tilstrækkelig.

Dette vil stimulere nye grene, og hæk bliver mere og mere kompakt. Dette er, hvordan thuja hæk beholder sit velplejede udseende. Derudover anbefales det at befrugte Thuja Smaragd med organisk nålegødning to gange om året. Denne gødning indeholder alle de næringsstoffer og mineraler, som thuja har brug for. Dette holder bladene pæne og grønne og holder hækplanterne i top stand.

Thuja smaragd stiller ingen specielle krav til jorden, hvor den dyrkes. Denne hæklenål er imidlertid meget følsom over for våde fødder: Hvis jorden i din have er meget våd, er denne type nåletræ ikke egnet. Du kan dyrke thuja smaragd, men du skal sørge for, at den dræner godt. På den anden side er “smaragd” thuja også følsom over for tørke: derfor er meget tørre og næringsfattige jordarter ikke egnede. Imidlertid kan tør jord bruge gode jordforbedringsmidler til at dyrke din thuja.

Omsorg for Thuja Occidentalis Smaragd betyder selvfølgelig ikke, at du aldrig behøver at bekymre dig om det. Frem for alt skal Thuja Brabant plantes godt. Det foretrækker fugtig jord og er især tilfreds med jord med meget humus. Brabant arborvitae foretrækker også delvis skygge eller skygge i stedet for en solrig placering.

Thuja Brabant har brug for meget vand og tørrer hurtigere i solen. Er din hæk stadig (delvist) solrig? Giv derefter lidt mere vand på varme og tørre dage. Gør altid dette i princippet og ikke på en skala; det vigtigste at gøre er selvfølgelig beskæring.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.